Coaching har hjulpet mig til at identificere, hvad jeg rent faktisk bliver glad og tilfreds af, og samtidig givet mig praktiske værktøjer jeg kan bruge hver dag.

Lene, 56 år

For mig er coaching ligesom at tale med en god ven, der kan give mig kvalificeret modstand og stille de rigtige spørgsmål.

Ole, 61 år

1-til-1 coaching

Som en vigtig del af seniorkurset tilbyder jeg personlig coaching enten telefonisk eller via e-mail. Der er ½ times coaching for hvert modul inkluderet i kursusprisen og derudover kan der aftales individuel coaching.

Jeg har fungeret som coach og mentor for karrierekvinder på vej i arbejdslivet, hvor de har skullet finde en ny rolle. Nu er tiden kommet til at hjælpe folk på vej med at skabe det gode seniorliv, hvor overgangen fra arbejdsliv til et aktivt seniorliv kan være ret så udfordrende, for vi har ikke mange forbilleder. Den gamle fortælling om pensionistlivet med at få tiden til at gå bedst muligt holder ikke længere. For også i seniorlivet handler det om at leve sine drømme ud.

Sådan booker du

Enten har du bestilt seniorkurset, og så vil du helt automatisk få ½ times gratis coaching pr. modul (ialt 2,5 times coaching). Du bestiller ved at skrive en mail til kontakt@skabditseniorliv.dk, hvori du bedes angive, hvornår du foretrækker at booke tid. Jeg vil forsøge at imødekomme dine ønsker under hensyntagen til allerede bookede tider.

Udover kurset, kan du også tilkøbe coaching isoleret. Det gør du ved at skrive en mail til kontakt@skabditseniorliv.dk . Skriv venligst lidt om dig selv, og hvad du ønsker hjælp til samt dit tlf.nr. Så vil jeg kontakte dig og aftale nærmere.

© 2024 SKAB DIT SENIORLIV