Om Birte Osholm

Som professionel coach og mentor tilbyder jeg støtte og sparring i alle former for personlige udviklingsforløb med fokus på at skabe det meningsfulde liv. Drivkraften i mit virke som coach og mentor er troen på den frihed og de muligheder, vi har for at træde i karakter som os selv. Men det kræver, at vi kender os selv, ved, hvad vi vil, tør lytte til den indre stemme og udfolde vores talenter og evner på en meningsfuld måde.

Hidtil har mit fokus været på at hjælpe folk med at klare arbejdslivet, på at finde mod og styrke til at gå efter drømmejobbet og at overvinde de nederlag, der er en del af livets læreprocesser.

Jeg er selv årgang 47 med en basisuddannelse som cand.merc., der gennem årene er suppleret med flere humanistiske, psykologiske og spirituelle videreuddannelser. Jeg har mange års ledererfaring fra det private erhvervsliv inden for organisations-, leder- og teamudvikling og har siden 2001 fungeret som selvstændig coach og mentor for ledere på vej i karrieren; bl.a. i DJØF.

Bøger og anmeldelser

Gennem 00’erne har jeg skrevet tre bøger: ”Management by Love – Kærlighed som ledelsesfilosofi”, 2001, ”Kærlighed og visdom”, 2007 og ”Den intelligente kvinde”, 2012.

Du kan se anmeldelser af mine bøger på min webside under menupunktet anmeldelser.

Kontakt mig på e-mail: birte@osholm.com eller ring på tlf. 40 21 98 10 for at høre nærmere om coaching, mentoring eller foredrag.

© 2024 SKAB DIT SENIORLIV